Nadat ik eind 2003 voor het eerst kennis heb gemaakt met Ron en Christel Timmermans, ben ik officieel gaan werken voor RTT in april 2004.
Een betere leermeester/opleider dan Ron had ik mij niet kunnen wensen in al die jaren. De passie en de bevlogenheid waarmee Ron, en dat doet hij nog steeds, op de baan staat heeft mij voor een enorm groot deel gemaakt zoals ik ook op de baan werk met de spelers en speelsters.
Een aantal jaren geleden spraken we over een volgende stap. Een stap waarin we beiden uitspraken dat het goed zou voelen dat ik de nieuwe eigenaar zou worden van de tennisschool.

Op 1 april 2018 was het dan zover! Voor mij persoonlijk een geweldige stap, een stap waar ik ook echt aan toe was.
Ik voel me intussen erg verbonden met het Amersfoortse tennis, met in het bijzonder ALTA, waar ik vanaf 2004 actief ben als speler.
Daarom ben ik ook erg blij en trots dat ik met Tennis Academy Kockx (TAK) de trainingen en alles wat daarbij hoort mag verzorgen op deze mooie club. En vanaf 1 april 2019 gaan wij ook aan de slag bij TV Strokel in Harderwijk. Een nieuwe uitdaging waar wij veel zin in hebben!

Regionaal talent nòg beter maken. Dat is in vijf woorden waar Tennis Academy Kockx voor staat. Anders gezegd, om jeugdige spelers op te leiden tot een evenwichtige tennisser. Samen op zoek naar het plafond, wat voor de één clubkampioen is of Highschool tennis in Amerika en voor de ander het spelen op een Grand Slam.

Bij Tennis Academy Kockx zit je goed voor clubtrainingen, privetrainingen, kids tennis, recreatieve trainingen, clinics voor bijvoorbeeld bedrijven, competitieteams.