Regionale groeps- en privétrainingen

Regionale trainingen zijn bedoeld voor spelers die gezien hun niveau meer aandacht willen en qua spelniveau stagneren bij hun eigen verenigingen. Bij regiotrainingen krijgen ze de mogelijkheid met elkaar op een goed niveau te trainen in homogene groepen. Deze training is dus een aanvulling op clubtrainingen en heeft als doel de spelers op te leiden tot betere wedstrijdspelers. Het voordeel is dat ze niet van vereniging hoeven te wisselen en gewoon lid blijven van hun eigen vertrouwde vereniging.
Een ideale mogelijkheid om te werken aan de persoonlijke doelen van de speler zijn privétrainingen. Optimale aandacht en begeleiding zorgen ervoor dat een speler snel vooruitgang kan boeken.
Schrijf je hier in voor regiotrainingen!

Clubtrainingen

TAK geeft clubtrainingen in de zomer en de winter bij tennisclub ALTA in Amersfoort. Schrijf je hier in voor trainingen bij TV ALTA.

TAK geeft clubtrainingen in de zomer en de winter bij tennisclub TV Strokel in Harderwijk. Schrijf je hier in voor trainingen bij TV Strokel.

Tak geet clubtrainingen in de zomer en de winter bij tennisclub TC ‘t Laer in Laren. Schrijf je hier in voor de trainingen bij TC ‘t Laer.

TAK verzorgt de tennistrainingen bij Club Pellikaan in Amersfoort. Schrijf je hier in voor tennistrainingen bij Club Pellikaan.

De clubtrainingen zijn bestemd voor alle niveaus: beginners, gevorderden, jeugd en selectieteams. Lidmaatschapschap is bij alle locaties een vereiste.

Fulltime-tennis

TAK neemt desgewenst de totale leiding op zich bij de ontwikkeling van jeugdspeler tot proftennisser. Deze groep spelers, die al dan niet een studie volgen, heeft als doel om het maximale (nationaal, internationaal) uit hun tennistalent te halen. Er wordt frequent (dagelijks) intensief getraind, vaak in combinatie met conditietraining.