De tennisreis in 2019 was een groot succes! Het goede nieuws, je kunt weer met ons mee in maart 2020!!

van 21 tot en met 28 maart 2020

Wij hebben het bijzondere genoegen om samen met Nick Ibiza, de Ibiza tennisreizenspecialist, deze prachtige week te organiseren op Ibiza.
Inschrijving van de reis in 2020 kan hier! Kies vervolgens voor week 14!

Tennisreis Ibiza

Dromen, durven, doen! Altijd al gedroomd van een onvergetelijke tennisreis op Ibiza? Boek vandaag nog! Zon, zee, strand en tennis. Nieuwe mensen leren kennen, gediplomeerde en gezellige trainers, tophotels en perfecte tennisbanen! Krijg je al zin?

Prachtige tennisclub

Op steenworp afstand van de prachtige hotels ligt de goed onderhouden tennisclub. De locatie waar wij gaan trainen, schitteren en plezier hebben. Met elkaar. In een gezellige en sportieve sfeer ga je, samen met tennissers van je eigen niveau, werken aan je techniek en tactiek. En bovenal: veel plezier hebben!

Meer dan tennis

Er is meer dan tennis. Daarom laten we je naast de 13 uur training, die je gedurende de week krijgt, graag kennismaken met al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Prachtige stranden, de bekende Hippie markten, sfeervolle beachclubs en een zonsondergang die je alleen op ansichtkaarten ziet. Ontspanning, rust, natuur en prachtige plekjes. Geniet ervan…je hebt het verdiend!

Vliegensvlug

We boeken je ticket, regelen vervoer en voor je het weet ben je er! Het is c.a. 2 uur en 15 minuten vliegen. Daarnaast is de transfertijd van en naar de luchthaven slechts 15 minuten. Eerst even een dagje relaxen en kennismaken. De volgende dag word je wakker: ontbijtje, kop koffie, insmeren, tenniskleding aan, racket uit de tas en… ready to play!