Babolat

Het Franse topmerk Babolat is, via Van Dam Sports, leverancier van alle kleding, rackets en materialen voor de trainers van TAK. Babolat maakt al sinds 1875 snaren voor tennisrackets. Toen de tennissport in de vorige eeuw een snelle ontwikkeling doormaakte, besloot Pierre Babolat zich volledig op de productie van tennissnaren te gaan toeleggen. Vandaag de dag is Babolat niet alleen bekend om haar snaren, ook de rackets zijn erg populair. Cracks als Rafael Nadal, Fernando Gonzalez, Andy Roddick, Na Li, Agnieszka Radwanska en Jo-Wilfried Tsonga spelen met Babolat. Naast tennisrackets produceert het merk ook tenniskleding, bespanmachines en ballen.
www.babolat.com

Intersport Van Dam Soest

Intersport Van Dam Soest aan de Birkstraat 103, biedt een compleet assortiment voor tennis, hockey, running en voetbal tot nordic walking en blessurepreventie-artikelen. Van Dam Sports is een van Nederlands meest vooraanstaande Babolat-dealers en staat bekend om haar kwalitatief uitstekende bespanservice, uw racket is er in goede (bespan)handen!
www.intersport.nl/soest

Club Pellikaan

TAK verzorgt bij de Pellikaan trainingen en organiseert tennisevenementen. ‘s Winters wordt gebruik gemaakt van de 6 indoorbanen voor de betere jeugdspelers en de fulltime tennissers.
www.clubpellikaan.nl

Auto Smeeing

Auto Smeeing verkoopt zo’n 5.000 nieuwe en gebruikte auto’s per jaar! Daarmee zijn zij één van de grootste partijen in Nederland. En dat heeft zo z’n voordelen. Bij United Cardealers Auto Smeeing in Soest vindt u altijd de meeste keuze tegen verrassend scherpe prijzen. Vergelijk gerust en ontdek: voor de beste deal moet u bij Auto Smeeing zijn! TAK spreekt uit ervaring.
www.autosmeeing.nl

Woudenbergse Drukkerij B.V.

Woudenbergse Drukkerij B.V. bestaat al ruim 30 jaar. In de voorbije jaren hebben zij hun sporen verdiend op de grafische communicatiemarkt. Zij zijn getransformeerd van conventionele offsetdrukkerij naar een modern grafisch communicatiebedrijf. Of het nu gaat om brochures, geboortekaartjes, tuinposters of een bedrukte lampenkap. U kunt voor al uw drukwerk terecht bij www.woudenbergsedrukkerij.nl

Autoschade Schreuder

Autoschade Schreuder BV is gevestigd in Woudenberg aan de Nijverheidsweg 57. Het bedrijf is in 1972 opgericht als Autospuitinrichting Te Grotenhuis en Scheuder. Het bedrijf is erkend lid van de Focwa (Eurogarant) en houdt zich bezig met herstellen van personenauto’s en lichte bestelwagens. Ook kunnen zij uw motorfiets of scooter spuiten, in elke gewenste kleur. Dit kan ook voor bijvoorbeeld radiatoren, keukenkastjes en meubels. www.autoschadeschreuder.nl

A.N.J.A. Assisteert

A.N.J.A. Assisteert is een nieuwe organisatie die zich richt op zelfstandig wonenden die wat hulp en aandacht kunnen gebruiken. Zij ondersteunen u met diensten als schoonmaken, boodschappen doen, verzorgen van huisdieren, klussen in en om het huis, begeleiden naar artsenbezoeken, en nog veel meer. Met deze ondersteuning kunt u zo lang mogelijk zelfstandig en in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.
www.anjaassiteert.nl

Profit

Fitnesscentrum Profit in Woudenberg en Zeist biedt de TAK-spelers persoonlijke en medische begeleiding. En niet onbelangrijk: de sporter kan er snel terecht. De Profit-centra zijn zeer actief in de begeleiding van sporters in de top- en breedtesport. Profit werkt onder meer voor de schaatsploeg van TVM, de nationale zwemselectie, de volleyballers van Jong Oranje en de nationale jeugdtennisselectie. De fysiotherapeuten van Profit werken nauw samen met een sportarts.
www.profitzeist.nl

Get Flexible

De conditietrainingen voor TAK-tennissers worden zowel in de zomer als in de winter bij de Club Pellikaan gegeven door Get Flexible in Amersfoort. Hierbij worden de programma’s individueel afgestemd met de trainer en conditietrainer. Get Flexible is gespecialiseerd in personal training, bedrijfsfitness en opleidingen en is een flexibele sportorganisatie voor iedereen die met beweging aan gezondheidsbevordering wil doen.
www.getflexible.nl

Chiropractie Kramer

Het soepel en goed laten bewegen van het menselijk lichaam is onze expertise. Een technisch goede tennisslag of service vereist een zeer goed functionerend bewegingsapparaat. Een beperking van die beweeglijkheid of een pijnklacht, hoe licht ook, kan een goede techniek al flink in de weg zitten. Chiropractie Kramer kan helpen een goede balans van het lichaam te herstellen – of het nu gaat om een rug, nek, schouder arm of polsklacht.
www.chiropractiekramer.nl

Theo Meijer Sport

Vanaf 3 april 2018 trainen wij met onze nationale-, regionale jeugd en fulltimers op de gravelbanen van Theo Meijer Sport in Leusden. Daarnaast kan voor de kracht en conditietrainingen van TAK gebruik gemaakt worden van onze outdoor/bootcamp-crossfitness veld, de buitenfitnessruimte, de binnenfitnessruimte of onze funXtionruimte. Meer informatie over Theo Meijer Sport kunt u vinden op.
www.theomeijersport.nl

[/vc_column][/vc_row]