Club Pellikaan, Amersfoort

Sinds 1993 is dit moderne sportcentrum het vertrouwde adres om te sporten. TAK heeft een speciaal contract met de Pellikaan. Klanten van TAK worden lid van Club Pellikaan. Voor het standaardtarief krijgen spelers trainingsrechten en kunnen onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen en overige faciliteiten.
Club Pellikaan beschikt over 6 indoor tennisbanen, 4 smashcourt tennisbanen en 2 kunstgrasbanen.
De overige faciliteiten bestaan uit mogelijkheden voor conditietrainingen, een zwembad, sauna, stoombad, fitness, aerobic en spinning.

Theo Meijer Sport, Leusden

Vanaf 3 april 2018 trainen wij met onze nationale-, regionale jeugd en fulltimers op de gravelbanen van Theo Meijer Sport in Leusden.
Meer informatie over Theo Meijer Sport kunt u vinden op www.theomeijersport.nl

ALTA, Amersfoort

De vereniging bestaat inmiddels 90 jaar en heeft bijna 1.000 leden, onder wie bijna 400 jeugdleden. Tennisclub ALTA is ambitieus voor zowel recreanten, toptennissers als jeugd op elk niveau en voor elke leeftijd. Het vlaggenschip van tennisclub ALTA komt op zondag uit in de eredivisie.

Een helder omschreven jeugdplan heeft ertoe geleid dat het eerste jeugdteam uitkomt in de landelijke hoofdklasse. Ook is er bij de seniorencompetitie een goede doorstroming vanuit de jeugd, waardoor tennisclub ALTA goed vertegenwoordigd is vanaf de vijfde klasse tot de eredivisie. Het tennispark ligt in het prachtige groene Bergkwartier van Amersfoort en beschikt over acht (verlichte) gravelbanen en een minibaan. Het park is een prima locatie voor het organiseren van toernooien.
Naast het ALTA Open worden er ook twee jeugdtoernooien (JRT*** en JRT*) gehouden.

T.V. Strokel, Harderwijk

T.V. Strokel is in de bossen gelegen, het park omvat 14 banen. Buiten 6 gravelbanen, 5 smashcourtbanen en 1 minibaan, alle met verlichting, en 3 binnenbanen in onze tennishal.

T.V. Strokel wil een tennisvereniging zijn waarin:

Jeugd en senioren met plezier hun sport kunnen beoefenen;
Prestatiegericht tennis en recreatief tennis evenwichtig samengaan;
Vrijwilligerswerk een belangrijke en gewaardeerde plaats heeft.